Site and Forum maintenance

Updates, Announcements and Your Feedback
Post Reply
AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 1934
Joined: October 22nd, 2004

Post by Christian » May 29th, 2005, 1:53 am

I didn't have any problem with it.

impregnable

Post by impregnable » August 14th, 2005, 11:29 pm


AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 3845
Joined: May 31st, 2005
Location: Maryland

Post by Meg » November 4th, 2005, 8:25 pm

Hey, whenever I click on anyone's name, I get a 404 instead of their profile!

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 3845
Joined: May 31st, 2005
Location: Maryland

Post by Meg » November 19th, 2005, 9:02 am

Complaining again...


I think something’s wrong with the search engine on the main page.

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 296
Joined: February 12th, 2005
Location: England

The history of the site

Post by Wonderlicious » December 11th, 2005, 3:43 pm

Can anyone give me a history of the site (how it was started and when etc)? I'm really nosy, and was just wondering how one of my favourite sites came about! :P

Thanks!
-Joe

[i]GIRL: Do you know the way to the Magic Kingdom?
PETER PAN: Sure I do...but can you [b]fly?[/b][/i]
-Scary Disney World TV ad circa '71

[b][url=http://www.dvdaficionado.com/dvds.html?cat=1&sub=All&id=big_joe]My DVD List[/url][/b]

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 1934
Joined: October 22nd, 2004

Post by Christian » December 11th, 2005, 5:39 pm

We took up where Animated Movies left off. Back in something like late September 2003 Olivier, the guy who ran Animated Movies, was offered a job at DreamWorks. He accepted the job but it would mean that he couldn't run his site anymore. So he posted a message at the site saying it was all ending soon. So me and a couple other people went to his message board and suggested that he pass the torch on to some others. He thought that would be a good idea and he picked a team to take over. He also approved the new name of the site and the new logo for the site from among several of each that were suggested. We began somewhere around October 18, 2003.

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 3845
Joined: May 31st, 2005
Location: Maryland

Post by Meg » December 13th, 2005, 7:59 am

Hey, I remember that...Of course I didn't really start using this site until last summer, I think.

Animated Views Admin
Animated Views Admin
Posts: 6818
Joined: October 16th, 2004
Contact:

Post by James » January 2nd, 2006, 9:33 am

Meg wrote:Hey, whenever I click on anyone's name, I get a 404 instead of their profile!
It's been that way since i switched the usernames to colors. I've never gotten around to seeing what the problem is but I'll look into it now.

Animated Views Admin
Animated Views Admin
Posts: 6818
Joined: October 16th, 2004
Contact:

Post by James » January 2nd, 2006, 9:34 am

Meg wrote:Complaining again...


I think something’s wrong with the search engine on the main page.
It had issues where it would stop and start working depending on its mood. ;) I did some work on it about a month ago and have not noticed any problems since then. However, I am looking for a replacement search engine because of another (internal) problem.

Animated Views Admin
Animated Views Admin
Posts: 6818
Joined: October 16th, 2004
Contact:

Post by James » January 2nd, 2006, 9:35 am

Has anyone noticed our memberlist lately? Apparently spam-bots have figured out how to register for this board and there are a bunch of new members that are nothing but fake names listing websites (porn and casinos mostly it looks like). I'm going to go through all the most recent members and delete any that look suspicious. I've also changed the member registration to require people to enter in a randomly generated series of letters and numbers that appear on a warped image - bots can't see these and therefore can't register.

Animated Views Admin
Animated Views Admin
Posts: 6818
Joined: October 16th, 2004
Contact:

Post by James » January 2nd, 2006, 11:28 am

Apologies to anyone online earlier while I was updated the boards. While applying the latest security updates I had to disable access for a while. Everything should be fine now. Let me know of any problems.

Animated Views Admin
Animated Views Admin
Posts: 6818
Joined: October 16th, 2004
Contact:

Post by James » January 2nd, 2006, 2:33 pm

James wrote:
Meg wrote:Hey, whenever I click on anyone's name, I get a 404 instead of their profile!
It's been that way since i switched the usernames to colors. I've never gotten around to seeing what the problem is but I'll look into it now.
Hopefully fixed now!

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 22
Joined: December 13th, 2004
Contact:

Post by Hennie » January 23rd, 2006, 5:21 pm

Edit

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 22
Joined: December 13th, 2004
Contact:

Post by Hennie » February 2nd, 2006, 6:13 am

Layout on the frontpage is not correct in IE :!:

Image
[url=http://www.disneyinfo.nl/forum/profiler.php?uid=2]My Disney Collectie[/url]

AV Forum Member
AV Forum Member
Posts: 22
Joined: December 13th, 2004
Contact:

Post by Hennie » February 16th, 2006, 3:59 am

Hennie wrote:Layout on the frontpage is not correct in IE :!:

Image
[url=http://www.disneyinfo.nl/forum/profiler.php?uid=2]My Disney Collectie[/url]

Post Reply